REFERENCER

På festudvalgets vegne vil jeg gerne sige tusind tak for en fantastisk indsats. Det var en spændende oplevelse som der blev snakket rigtig meget om hele aftenen.

Vestas A/S

Tak for et forrygende show - det var virkelig høj klasse. Stilen var ramt lige i øjet, og krydret med herlige små indforståede jokes og kommentarer. Hele selskabet, inklusiv vores udenlandske forretningsforbindelser, var med på den fra start til slut.

Cypress A/S

Mange tak for sidst. Du leverede forrygende underholdning fra start til slut. Passede perfekt til vores Nytårskur koncept.

Jyske Bank A/S

Tak for sidst - det var alletiders.Selv de "skarpeste knive i skuffen" kunne ikke følge med. Super Hit !

Codan A/S

Vores familiefest med pårørende var så småt ved at ebbe ud, da Christian "kom på" med underholdning for de voksne. Snart forstummede snakken, folk forlod deres borde for at komme helt tæt på, mens Christian forførte og imponerede et måbende publikum med uforklarlige tricks for næsen af dem. Det var svært at give slip på magien, og sikkert ikke sidste gang at Christian underholder personale i Novo Nordisk koncernen med sin professionelle optræden og suveræne evner.

NNIT A/S

Hvad skal jeg sige.... Det var en kanon eftermiddag du gav os og vore kunder! Håber at vi skal ses igen!

ALPHA Containers ApS

Gennemført show med underholdning for alle pengene

TDC A/S

Det var helt fantastisk!

Polycom

Thanks for a great night on Friday!!! Everyone was VERY impressed. Great entertainment!

Microsoft

Tak for i Lørdags. Det var Super Underholdning!

P Justesen Company A/S

Tak for sidst. Alle følte sig underholdt og overrasket – super arrangement.

Danske Comodities A/S

Tak for sidst. Vi var meget tilfredse med dit besøg.

Bredbånd Nord I/S

Tusind tak for fantastisk underholdning til vores firmafest i fredags. Det var dejligt at se, hvor meget folk grinede og klappede. En bragende succes var det. Har hørt masser af rosende kommentarer fra kollegaer lige siden. Så mange tak for super god underholdning :)

MAN Diesel & Turbo A/S

Smil, latter, måben, forundren og betagelse er en god beskrivelse af vores reaktioner på dit forrygende show – vi ses igen!

Kim Johansen Transport Group