UNDERHOLDNING

Mind-Control

Mentalisten lægger en 100 kr seddel på bordet og går ud af rummet med ordene "hvis en af jer kan stjæle den uden jeg kan finde ud af hvem, må i beholde den"

Dette er bare en af effekterne i får at se, når moderne manipulationsteknikker og microexpressions går hånd i hånd i et underholdende show som allerede har underholdt mange større og mindre danske virksomheder.

GIV MIG ET TILBUD

Mind-Games

Mentalisten beder 5 gæster fortælle en løgn - eller sige sandheden - alt efter hvad de har lyst til. De siger f.eks "Min bil er en rød Opel fra 2004" eller "Jeg har præcis 125 kroner og 50 øre i min pung".

På bare få sekunder fortæller mentalisten, hvem der lyver og hvem der taler sandt - og forklarer hvordan han gør så de bagefter kan gøre ham kunsten efter

DET MÅ VI BARE SE LIVE!

MIND-TRICKS

"Du har helt frit valg" siger mentalisten til personen der står på scenen og skal placere 5 farvede knapper i sine lommer. Publikum bliver først helt tavse og bryder derefter ud i spontane klapsalver når det viser sig, at det "frie valg" hele tiden var styret af mentalistens velgennemtænkte sproglige manipulationsmønstre. Knapperne ender præcis der hvor mentalisten havde forudsagt. Uden han dog på nogen måde har overnaturlige evner og kan se ind i fremtiden - han skaber blot fremtiden - hvilket i sig selv måske ikke er helt så ueffen endda.

JEG VIL BOOKE DIG NU!